Anmälan tävling

Här kan du anmäla dig till varje tävling för SnoX series, eller resterande tävlingar.

Några viktiga saker att veta innan ni anmäler er. Tävlingen kommer att vara uppdelad i två block. Serien är en rak serie, med dubbla finalpoäng i finalen. Vilket innebär att alla kan anmäla sig till finalen.

Sportklasserna kostar 250:-, Semi-Pro kostar 400:- och Pro 600:-

OBS! Se till att ni anger rätt tävling om ni bara ska åka en tävling.

Block 1
Pro Women
Sport 600cc
Sport 600cc Fläkt
Sport 500cc
Sport Open
Block 2
Pro Stock
Semi-Pro 600cc
Sport 380cc 12-13år
Sport 380cc 14-16år
Pro Open

Inom varje block ryms det ca 150 förare. När blocket är fullt eller om vissa klasser blir fulla så kommer vi att lägga upp information på hemsidan om den specifika klassen. Beroende på vilken av dessa klasser som är din huvudklass så kommer du att ha möjlighet att anmäla dig till någon/några andra klasser.

Anmälan fungerar på följande sätt.

Du fyller i uppgifterna, dom som är *markerade måste fyllas i. När du är klar så klickar du på skicka knappen. Du skickas vidare till en ny sida som har information om ditt idnr och hur mycket som du skall betala in på angivet bankgiro. OBS! Ditt idnr skall finnas med sen på inbetalningen. Har inte inbetalningen kommit vårat bankgiro tillhanda inom tre bankdagar så raderas anmälan.

Är din anmälan sen, så kommer även efteranmälningsavgift att finnas med. Har ni gjort anmälan innan anmälningstidens utgång men ej betalt innan anmälningstiden gått ut så får ni betala efteranmälningsavgiften på tävlingsdagen. När det är 5 dagar kvar till tävling så försvinner tävlingen från anmälnings sidan.

När din anmälan är klar och betalning gjord så kommer du att finnas med på en statisk startlistan som finns på www.wsaracing.se under Racerinfo. Det finns även en dynamisk startlista som uppdateras hela tiden fram till anmälan stängs, den kommer man endast åt när man är anmäld.

Lycka till!